Cautare

1354 de rezultate pentru "papa si dumnezeu" (3.34 secunde)
El spune ca este credincios si ca mesajul piesei este urmatorul: opulenta si trufia nu au legatura cu credinta. ... Si un apel foarte simplu. Imi cer scuze si incerc asa: ... Iar asta - cu profunda tristete si amaraciune remarc - a fost o mare problema.
Zodiile trimise de Dumnezeu pe Pamant cu o menire importanta Cel de Sus le-a incredintat unora misiuni speciale pentru ca sunt capabili sa le duca la bun sfarsit si pentru ca au capacitatea de a-i influenta pe ceilalti sa faca lucruri bune.
Sunt doua momente complementare, Craciunul si Nasterea Botezatorului, cele doua extreme pe care ziua si noaptea, lumina si intunericul le ating in jocul lor etern. ... Despre lumina si intuneric ne vorbeste Evanghelia lui Ioan, cea mai simbolica si totodata cea mai plina de intelesuri scriere despre viata Mantuitorului.
Rugaciune inainte de o operatie Sufletul omului se deschide si se sensibilizeaza mai usor in vremea suferintei, fiind mult mai predispus la comunicarea cu Dumnezeu prin rugaciune.
Cel care se face vinovat de acest pacat se crede deasupra lui Dumnezeu sau cel putin egalul sau. ... "Eu nu sunt Dumnezeu". Ceea ce ar fi mare lucru daca avem in vedere ca, in general, politicienilor le lipseste modestia si se cred de multe ori buricul pamantului.
Strabunicul meu a fost preot de tara, ca si tatal si bunicul sau. Cu veneratie si sfanta piosenie pastrez amintirea batranilor preoti din satul meu, adevarati patriarhi. Si ca ei au fost mii si mii de preoti umili raspanditi peste tot.
Frumoasa vedeta a fost invitata la Festivalul Romanilor din Israel, acolo unde a cantat si prezentat evenimentul.
Papa Francisc, in direct la Expozitia universala EXPO MILANO 2015 (Autoare:
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Cam in acelasi timp, niste rinoceri grei au fost vazuti intrind in Sala Palatului, unde trebuia sa se aleaga nu un nou Papa, ci un nou sef de partid.
Spusele Suveranului Pontif si feluritele interpretari/rastalmaciri care li s-au dat induc ideea unei tendinte periculoase, ce-si face loc in razboiul mondial impotriva terorismului la care a chemat presedintele Bush:
Inventia lui Akenathon Rog fundamentalistii de orice fel, salariatii inchizitiei si alti fanatici de orice specie sa ocoleasca acest text.
Opinii despre extraterestri si despre standardele duble (Autor : ... E drept, la ora actuala o multime de oameni considera religia un nonsens si o pun in aceeasi categorie cu perceptia extrasenzoriala, cu fantomele si cu indoitul lingurilor prin forta gandului.
Ca patriarhul Bisericii Ortodoxe Romane conduce o armata de nu stiu cate mii de preoti, care pastoresc nu stiu cate milioane de credinciosi, punandu-se accentul pe faptul ca Biserica Ortodoxa este institutia cu cea mai mare credibilitate din tara si ca Prea Fericitul este seful spiritual al acelor milioane de ortodocsi (mai precis 86,7%), multi - daca luam in considerare faptul ca BOR este a doua biserica ortodoxa din lume din punct de vedere numeric.
Vlad Manolache) Intr-un interviu acordat ziarului "ring", europarlamentarul Corneliu Vadim Tudor, presedintele Partidului Romania Mare, dezvaluie adevarata imagine facuta de politicienii romani la Bruxelles, legaturile sale cu Securitatea si "blestemul juratului pe Biblie" al presedintelui Romaniei. ... Astia de la USL, cei doi, Victor si Crin, sunt modesti.
carte, ati demonstrat cu argumente stiintifice ca, dincolo de toate lucrurile vizibile, concrete, exista un camp de energie si lumina, coordonat de o minte inteligenta. Cu alte cuvinte, ca nu suntem singuri in univers, ca Dumnezeu chiar exista.
Fermilab un institut de cercetare al Departamentului de Energie din Statele Unite a anuntat ca fizicienii sunt cu un pas mai aproape de indentificarea asa-numitei "particule a lui Dumnezeu" care ar putea explica existenta materiei si a vietii in univers.
Vorbesc cu Dumnezeu aproape in fiecare zi (Autoare:
Eu am trebuinta sa fiu botezat de Tine, si Tu vii la mine? Si raspunzand, Iisus a zis catre el:
Printre nenumaratele daruri primite de la Dumnezeu, Sfantul Nectarie a fost preaslavit si cu darul facerii de minuni. Pentru nenumaratele minuni pe care le-a facut si inca le mai face Dumnezeu, pentru rugaciunile Sfantului Nectarie, acesta din urma a fost numit "Taumaturgul", adica "Vindecatorul", scrie sfatulparintilor.ro.
google-analytics.com